Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Сектор Б: Американците бомбандират София, вие им правите паметник

Сектор Б: Американците бомбандират София, вие им правите паметник Ултраси на Левски възроптаха срещу изграждането на паметник на американските войници, загинали на българска територия, който бе издигнат в Южния парк. БЛИЦ ви предлага пълния текст, който е публикуван в сайта sector-b:

Срам и позор в София!

На 04.10.2010 г., за 3-ти път след 9-ти Септември 1944 г., България беше унизена. След построяването на паметниците на червената армия-окупатор и след построяването на паметника на Сръбския княз Михайло Обренович (Ненавиждащ България и Българите) в Южния парк, изграждането на паметник на американските пилоти (бомбардирали София) беше поредният позорен и срамен акт, подкрепен с пълно мнозинство само преди няколко дни (без 2-ма души) от Българофобския общински съвет на София. Дами и господа общински съветници, искаме да предоставим на вашето внимание едно от най - отвратителните неща, които извършиха по време на бомбардировките над София „демократите" от Америка, на които вие единодушно решихте да построите паметник в София. Това са - БОМБИTE, СКРИТИ в ДЕТСКИ ИГРАЧКИ !!!Ето ви и думите на един английски „демократ" - Уинстън Чърчил, по повод бомбардировките над София: "Този град трябва да бъде унищожен, да загине, да бъде сринат до основи и в неговите развалини да се засеят картофи!"

За тези „топли думи" на Чърчил няма ли да гласувате единодушно и на него да му вдигнете едно паметниче в центъра на София?! Искаме да ви попитаме защо нямахте достойнството и мъжеството да кажете на тези, които ви наложиха да приемете това решение, че когато те, американците, построят паметник на Японските пилоти (и камикадзета), бомбардирали Пърл Харбър, тогава и ние, Българите, ще построим паметник на американските пилоти, бомбардирали и разрушили София! Ние, милионите фенове на Левски, сме озадачени как само за няколко дни, тихомълком, без да се допитате до Софийската общественост, общинският съвет на София (като някаква тайна организация) прие и постави този срамен и унизителен за всеки софиянец паметник на американските пилоти, бомбардирали и избили 2 477 софиянци, ранили над 5 000 софиянци и разрушили над 12 000 сгради в родния ни град София?!

Много ни озадачи и как само за няколко дни след гласуването решение на общинския съвет, паметникът беше изработен, оформен, надписан и изграден (в градинката пред американското посолство). Това беше някакъв своеобразен световен рекорд за изработване и монтиране на паметник - Не само в България, но и в световен мащаб! Явно паметникът си е бил замислен и изработен много отдавна. Само е трябвало вие, безродниците от „Софийска община", да приемете единодушно още едно ваше Антибългарско решение за построяването му, което според нас е грозно и цинично, като се има предвид на какви хора се изгражда паметник и то точно в София. Ние, феновете на Левски, искаме да попитаме вас - антибългарите от столична община, защо Софийска община все още не е приела със скоростта на светлината (както мълниеносно гласува и изгради американския паметник) да изгради паметник на хилядите жертви (от цивилното Софийско население) загинали от американските бомбардировки над София по време на 2-рата световна война? Освен това искаме да попитаме вас, общинските съветници на София, защо в София все още няма паметник на Българския Кан Крум, който превзема София и така тя става част от България, защо няма паметник на Българския Кан Аспарух, защо няма паметник на Българския Кан Кубрат и защо паметниците на великите българи в цяла София са в окаяно състояние - без букви, мръсни, олющени, порутени, осквернени и забравени от вас - „Българската" Софийска община. Дами и господа общински съветници, Българските герои и велики мъже на България НЕ заслужават ли също вашите грижи и внимание?


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    08 октомври 2010   10:27      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Ултрас Трибуна:
Ботевисти да разширим инициативите за Кауза Колежа
Нежност и красота от сектор Г:За разлика от отборчета разни ние феновете сме сърцето и душата на отбора,а отбора е нашият идол
Удоволствието да чакаш...дербито ЦСКА - Левски
Бултрасите искат оставането на Веселин Минев в Ботев
Феновете на Ботев съживиха БГ икономиката в дните около финала

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS