Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Фенове на Ботев обесиха чучело на Христолов

Къв е Митьо според вас?”: „ Гаден селски п......с

Чучело на собственика на „Ботев” Димитър Христолов беше обесено на дърво пред Общината. Около 200 фенове на клуба се събраха в неделя по обед на пореден протест срещу омразния им футболен бос. Бесни запалянковци домъкнаха с такси манекен, преобразен като бат Митьо. Старателно му бяха зализали перчема, сложили му очила, а на овехтялото сако се мъдреше бадж: „Митьо селския лъжец”. От единия джоб се подаваше телефон, а от другия стърчаха куп „акции” и пачка стари левове. „Много мангизи има, бе!”, радваха се някои. Други се мръщеха, че миришел гадно. Все пак един се съжали над „бедния” бат Митьо, и му пъхна парче геврек в джоба, да не стои гладен. Работещият на десетина крачки дядо Коледа пожела да се снима с футболния бос. „Дрънни го със звънеца по главата!”, окуражаваха го феновете. От тях обаче нямаше много мераклии за подобно фото: „Аз с циганин не искам да се снимам”, отсече един от тях. След това запалянковците помъкнаха чучулото към едно дърво и го провесиха на най-ниския клон. „Ач кьопек! Ач кьопек!, крещяха доволните запалянковци. - „Ей, мършица, не ти дойде акъла в главата. Обеси го!” „Всеки ден лъже, той е пълен тъпак! Трябва да се маха. Не иска да продаде клуба, защото е педал.”, коментира едно от момчетата.
След това тълпата се раздели на две. Едните гръмогласно питаха :„Къв е Митьо според вас?”, а другите им отговаряха: „ Гаден селски п......с”
„Шибай го в г...” запяха по-гласовитите.
От подмятането под дървото едната ръка на чучолото взе да са измъква и се проточи дълга-дълга. „Нещо му увисна”, взеха да се тревожат някои, но мъдър фен веднага ги успокои: „То му е от възрастта. Пък и с толкова чикиджийски изпълнения, чак ръката му се откачи”.
Сред насъбралите се вървеше слуха, че Христолов изобщо не е в Италия, както лъже. Някои го мернали вчера в ЖР Тракия. „Христолов в ковчег, але-але...”, запяха жълто-черните. Мнозина наистина си мечтаят за тази гледка:
„Докато е той на поста си, нищо няма да стане. Ако не иска да продаде клуба, ще го принудим. Както убиха Васил Илиев, така ще убият и него. Ако дойде на някой мач, няма да си тръгне жив. Ще се прежали някой.”, предупреждават фенове.
Някои предложиха да запалят чучулото, но по-мъдрите решиха да не дразнят полицията. Жандармерия предвидливо бе блокирала всички подстъпи към площад „Стефан Стамболов” и бе готова веднага да потуши всякакви безредици. За това феновете изляха гнева си в песни
Те се заканиха на следващия протест вече да понесат Христолов в ковчег: „Ще го накиприм с възглавничка под главата. Ще запалим свещи, осигурили сме и истински попове!”
снимкi: www.sport.plovdiv24.com

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     28 декември 2008   20:43


      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Ултрас Трибуна:
Ботевисти да разширим инициативите за Кауза Колежа
Нежност и красота от сектор Г:За разлика от отборчета разни ние феновете сме сърцето и душата на отбора,а отбора е нашият идол
Удоволствието да чакаш...дербито ЦСКА - Левски
Бултрасите искат оставането на Веселин Минев в Ботев
Феновете на Ботев съживиха БГ икономиката в дните около финала

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS