Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

София-Запад против идването на Шишков и Тонев в Левски

София-Запад против идването на Шишков и Тонев в Левски

"Г-н Шишков, най-любезно ви съветваме да не подписвате договор с ЛЕВСКИ!!!Не сте добре дошъл на "Георги Аспарухов"!", обявиха в писмо до медиите от "София-Запад".
От "София-Запад" обявиха цялостната си позиция в писмото, което публикуваме без редакторска намеса:


"Позиция на организираните привърженици на Левски
Уважаеми представители на медиите,
В четвъртък, 15.12.2011 г., г-н Тодор Батков съобщи, че в управата на Левски ще има две нови попълнения". Ние като хора, които живеят с успехите и с пролемите на отбора, не можем да не споделим вижданията си относно назначаването на г-н Иво Тонев и г-н Стилян Шишков на отговорни постове.За да не бъдем разбрани погрешно, заявяваме, че не оспорваме личните и професионални качества на двамата господа, напротив, не се съмняваме в тях.Както всеки футболист, които идва от друг отбор, така и г-н Иво Тонев ще бъде зорко следен какво прави и как го прави в клуба. Освен това очакваме от него да свърши много повече работа от тази в досегашния си клуб и да защитава интересите на Левски, а не само на финансовата структура, под чието настояване той идва на "Герена".

Що се отнася до г-н Стилян Шишков - още веднъж правим уговорката, че нямаме нищо против човека с изключение на това, че той в сърцето си изповядна "чорбарската религия". Г-н Шишков може и да е невероятен специлист в своята област, но няма как убеден чорбар да работи за интересите на "синия клуб". Безсмислено е да обясняваме защо това е така. Все пак не става въпрос за трансфер на професионален футболист от красноармейците в Левски, а за човек, които ще се занимава с финанси докато има откровено "чорбарски убеждения".


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    16 декември 2011   22:33      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Ултрас Трибуна:
Ботевисти да разширим инициативите за Кауза Колежа
Нежност и красота от сектор Г:За разлика от отборчета разни ние феновете сме сърцето и душата на отбора,а отбора е нашият идол
Удоволствието да чакаш...дербито ЦСКА - Левски
Бултрасите искат оставането на Веселин Минев в Ботев
Феновете на Ботев съживиха БГ икономиката в дните около финала

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS