Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Дупето издава Характера

Дупето издава Характера Дай да видя дупето ти, за да разбера какъв си. За характера на един човек можете да добиете представа и от дупето му. Още от тантристки писания се казва, че “всяко дупе е свързано с определен характер”. Ето според експертите, какво точно казва формата на задните части за характера.
Ако дупето е плоско, си имате работа със сдържан и разсъдлив човек. Този тип хора много трудно изразяват чувствата си особено пред непознати, и като цяло са затворените в себе си и много лесно биват наранявани от другите. Хората с плоски дупета са доста срамежливи и много чувствителни.
Ако дупето е кръгло и широко, то този човек има весел нрав и може да се причисли към контактните личности. Той притежава щедрост, чувствителност и вкус към доброто хапване, отворен и общителен тип, гъвкав, лесно се приспособява, приятен за съжителстване.
Ако дупете е изпъкнало, издадено и стегнато, това е израз на силно противопоставяне. Това е взискателна личност, която не само че не е склонна на отстъпки, но и сама търси и предизвиква конфликти, но все пак са доста привлекателни и обичат да се наслаждават на страстта.
Ако дупето е стегнато, а ханша тесен, срещу вас стои спортна, енергична и буйна личност. Тези хора обичат да импровизират, но са склонни да проявяват влсатническо отношение спрямо околните и по тази причина може и да и липсва необходимата доза търпение в даден момент.
Автор: Галя Русланова
SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    10 април 2009   00:13      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Развлечения & Хоби:
Леа Ескортира - една необикновена принцеса и нейната "мръсна приказка
Харман Кая
Изложба посветена на околната среда
Подводният свят - Изчерпаем ресурс
Любовниците на Пикасо - Портрети за милиони

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS