Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

ФК.Левски - това е ФУТБОЛЕН ФАШИЗЪМ!

ЦСКА трябва да сезират съда в Страсбург

ФК.Левски - това е ФУТБОЛЕН ФАШИЗЪМ!

 • С ТЯХ винаги е едно и също! ТЕ винаги са едни и същи с претенцията си на извънземни и недосегаеми под държавната фирма „Васил Иванов Кунчев". Его ги и сега - нарочиха Присо за най-големия „терорист" на планетата и като нищо могат да му лепнат убийството на 15-те афганистанци от USA-касапина или клането в Тулуза...

  Наистина са отвратителни и стига са инквизирали всички останали българи с претенцията си да говорят от тяхно име. Аз не искам да бъда от един „народ" с ТЯХ! Убеден съм, че по същия начин мислят още милиони нормални хора, поставени по презумпция (!?) извън „нацията" на доносника Георги Марков, убийците на Младен Младенов или „нашите деца" на агент Тара.

  Сега думата ми е за гадната расова репресия срещу футболиста на ЦСКА Присо. Каквито и да са били реакциите на камерунеца, цялата телевизионна аудитория на БНТ отлично видя, че той беше подложен на постоянен тормоз от страна на „черно-белите" лумпени от „Лаута". Получовеците огласиха с маймунски звуци „махалата", замеряха африканеца с бутилки, камъни и какво ли не в същия първобитен стил. Точно както не толкова отдавна събратята им от Подуяне се отнасяха към друг тъмнокож играч от „Армията" - Ибрахима Гай...

  Фактът, че пловдивската полиция е задължала единствено Присо за обяснение за сетен път доказва, че „Лаута" винаги е бил и си остава заден двор на „Герена". И затова сега удоволствието на „червената" България от „тройката" на „Тройчо" е тройно по-яко!

  Само че по-важно от резултата срещу „тото-командата" на Коко Динев е най-сетне да се попита на висок глас - какво става в тази „държава"? Нормално ли е един чуждестранен спортист, който нито знае езика, нито има представа за тукашните нрави, тъй като е пристигнал преди два месеца, да бъде преследван заради цвета на кожата си? Къде отиваме?

  Тъкмо щях да препоръчам на така наречените собственици на ПФК ЦСКА-АД да се обърнат към международен граждански арбитраж заради безумните своеволия на БФС по случаите с „допинга", но май най-напред Борисов& Иванов трябва да сезират съда в Страсбург заради нарушаването на човешките права на Присо. Преди него и на Анисе! Това вече мирише на расова дискриминация от най-долна проба!

  Стига вече! От ясно по-ясно е, че хранениците на всички власти от Подуяне са в шок след челния сблъсък с пернишкия „винкел" и по тази причина техният милиционерски слугинаж под тепетата светкавично организира контраудар срещу ЦСКА. С елементарната цел да се неутрализира и Присо, така както продължава тормозът срещу Янчев, Трифонов и Стоянов плюс клетия Анисе.

  Нищо чудно чиновниците на Боби Михайлов да забатачат казуса около камерунеца само и само да минава време, тъй като те отлично знаят, че Стойчо има на пейката най-вече юноши бледни. И така да се помъчат да пуснат кръв на „червените" - най-напред след три дни срещу по-малкия държавен брат - Берое на „Марица Изток", и както дойде по-нататък. И между другото - не ви ли прави впечатление, че от началото на пролетта ЦСКА по правило играе с най-кратък интервал между мачовете? Прегледайте програмата на Левски, Лудогорец, Литекс, Локо (Пд), Берое... и ще разкриете още един от гадните номера на „перуките".

  Само си спомнете какви ги вършеха по терена и извън него „сините гамени" ала пишман Коловати и дали следваше някаква реакция от страна на БФС или ... полицията?! То не беше расизъм - не само срещу Гай, то не беше вандализъм! Например колективната юмручна разправа с тима на Литекс в тунела на „Герена" след един мач за купата преди десетилетие. Това ТЯХНОТО вече не е просто пещерна природа, това е ФУТБОЛЕН ФАШИЗЪМ!

  Докога ще ги търпим като беззащитни афганци пред дулото на американския палач? Отново призовавам най-мощния фенклуб под ръководството на Димитър Ангелов да заяви активна гражданска позиция по повод геноцида срещу ЦСКА на всички равнища в държавата. От спортните бази до милиционерския произвол спрямо Присо. Нека тези най-верни от верните „армейци", които бяха в неделя на „Лаута", да излязат на мирен и легитимен протест на жълтите павета, пък да видим. Вече няма накъде да се отстъпва - зад нас е джунглата с пещерите „Герена" и „Лаута", където е опасно да бъдеш с различно мнение или с различен цвят на кожата...

   

  ГЕОРГИ АТАНАСОВSEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    26 март 2012   00:33      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Коментари & Анализи:
Цветан Василев коментира клякащото градинарство на Бойко в политиката&спорта
Треньорският пост =девалвация
До И.Джиджев:Видяхте вината във феновете,а в Мъри,кога ?
По следите на Стоиловите трансфери в Ботев
Изваждането на Грънчаров и привличането на Туре в Ботев-много шум за пари

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS