Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Д.Пенев треньор за други времена изключващи предателството и задкулисните игри

Д.Пенев треньор за други времена изключващи предателството и задкулисните игри Димитър Пенев е велик треньор и една загуба от Пирин не може да го направи по-малък. Лошото е, че той не е за този свят, в който ЦСКА живее в момента.И като човек, и като футболист, и като треньор Пената винаги е запазвал достойнството си, бил е ясен и категоричен. Когато кажеше "това момче става", значи момчето наистина си заслужаваше. Каза го и преди 23 години, когато всички го упрекваха, че налага племенника си в ЦСКА. Любо стана голям играч, вероятно ще бъде и голям треньор.
При Димитър Пенев винаги се е знаело кой кой е. И затова безвремието в ЦСКА е нещо твърде непонятно за него. Да, именно Пената беше онзи, който през 1985 г. сглоби отбор от нищото и класира ЦСКА на полуфинал в Европа. Пак той се справи в тежката криза през 1999 г. и победи Левски на Армията, без да е картотекирал и един нов играч. Миналото лято Пената пристигна на пожар да спасява разпадащия се ЦСКА. Човек, който от нищо прави нещо. Само че и той ще се отчая, когато днес ти продават петима футболисти, а утре ти водят нови десет. Когато не се знае кой е собственик на ЦСКА, кой ще покрива дълговете и кога ще дадат заплати. Не Пенев, ами и Моуриньо не може да се оправи в такъв батак.
Всъщност Пената е последният представител на всичко хубаво от старата школа - честността, достойнството, истинската игра. Само че той не може да живее в това кално време, в което се е накиснал ЦСКА в момента.
Станил Йотов, 7 дни спорт, с променено заглавие
SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     06 март 2009   14:31


      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Коментари & Анализи:
Цветан Василев коментира клякащото градинарство на Бойко в политиката&спорта
Треньорският пост =девалвация
До И.Джиджев:Видяхте вината във феновете,а в Мъри,кога ?
По следите на Стоиловите трансфери в Ботев
Изваждането на Грънчаров и привличането на Туре в Ботев-много шум за пари

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS