Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Лев Инс: Алексей Петров не е наш акционер, пречи се на компанията да си върши работата без юридически аргументи за това

Пуска застраховка на част от тялото, интерес вече има от футболисти и фолкизпълнители

Лев Инс: Алексей Петров не е наш акционер, пречи се на компанията да си върши работата без юридически аргументи за това Бившият съветник в ДАНС Алексей Петров не е нито акционер в "Лев Инс", нито има сключен договор с компанията, нито е наш служител. Това заяви Шаул Шнайдер, представител на израелските акционери в компанията. Той уточни, че не знае за никаква връзка между застрахователното дружество и бившата барета. Шнайдер е получил уверение от главния прокурор Борис Велчев, че до десет дни на "Лев Инс" ще бъде предоставена информация за действията, свързани с компанията. Изпълнителният директор на "Лев Инс" АД Стефан Софиянски заяви, че е за ред и законност, но иска да знае истината. Според него на компанията е било попречено да си върши работата без юридически аргументи за това. Той уточни, че офисите на фирмите са били запечатани, а сървърите иззети без съдебна заповед. Въпреки това дружеството продължава да работи с клиенти и нейните служители правят всичко необходимо, до момента на изясняване на това недоразумение и въпреки нетипичните условия на работа, да осигурят и предоставят на клиентите си същото качество на услугите, създало на ЗК “Лев Инс” имиджа на коректен и стабилен партньор през годините.
Информацията от сървърите на "Лев Инс" АД е публична и не е било нужно те да бъдат иззети, подчерта Софиянски и допълни, че всички данни се намират в Комисията за финансов надзор. Софиянски изтъкна, че компанията действа прозрачно и почтено и отношенията с държавните институции винаги са били изрядни.
Изпълнителният директор на "Лев Инс" АД уточни, че няма нито една сключена застраховка срещу отвличания. Той е категоричен, че целта на този нов вид услуга не е била насочена към български бизнесмени, а към българските моряци, служители на нефтени платформи в Нигерия, участниците в наши контингенти в Афганистан. Софиянски изтъкна, че всички спекулации на тази тема са неверни.
"Лев Инс" ще има нов вид застраховка - застраховка на част от тялото. Софиянски обясни, че има голям интерес към тази нова услуга от футболисти и фолкизпълнители.
Новинар

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     23 февруари 2010   15:30      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Скандали & Крими:
Прикрива ли се убийството на Карлос в Плевен и защо ?
Войната срещу Цветан Василев показа завръщането на 9 септември от 1944 г.
Морето ни отне митрополит Кирил
Маратона в Бостън взе жертви след две експлозии
Прокуратурата установи герберово незаконно подслушване

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS