Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Kлошар e президент на Локомотив Стара Загора

Георги се сдобил с футболен отбор с хиляди левове задължения.

Kлошар e президент на Локомотив Стара Загора Затъналият в дългове футболен клуб Локомотив Стара Загора има нов президент. Това е живеещият в колата си клошар Георги Дограмаджиев.
Георги от години е безработен. Той няма дом, защото преди години чрез измама брат му продал жилището, в което живеели.Заради силното желание да възстанови собствеността на семейния апартамент, Георги подписал пълномощно на известен старозагорски адвокат. Адвокатът тогава му обещал да разреши казуса с имота, а междувременно го "уредил" и с работа – "момче за всичко" на стадион "Локомотив" срещу месечно възнаграждение от 240 лв.
Новата работа на Георги се състояла в това да полива терена и да коси тревата, да шие скъсаните топки и обувки на играчите.Нещастникът не можел да проумее защо треньорите на младежкия състав се обръщали към него с подигравателното "Г-н президент".Когато разбрал истината, хукнал по институциите да обяснява, че е измамен, но отвсякъде му казвали, че проблемът е негов, след като не е гледал какво подписва. А и документите по прехвърлянето на отбора били абсолютно изрядни. Според тях се е провело общо събрание, на което се избрал нов президент.Така 60-годишният Георги се сдобил с футболен отбор с хиляди левове задължения. Само здравните и пенсионните вноски на играчите и служителите възлизат на 34 974,94 лв.
Заедно с Дограмаджиев за тази сума носят отговорност още двама души, членове на УС на СНЦ "ФК Локомотив" - 32-годишният Светослав Стефанов и 41-годишният Беньо Атанасов. Те обаче нямат постоянни адреси и още не знаят за задълженията си.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    28 декември 2010   00:30      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Обучение & Кариери:
Шафранът – „божественото цвете“ на парфюмерията
На гребена на вълната с REFAN
Лайфспорт магазин организира Благотворителен търг в подкрепа на Футбол клуб
Предизвикателната Ванеса e Мис Монокини
Силвия Юрукова на корицата на BG ФУТБОЛ&LIFE

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS