Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Любомир Павлов и Огнян Донев: Христо Грозев се опитва да оправдае липсата си на финансов ресурс

Любомир Павлов и Огнян Донев: Христо Грозев се опитва да оправдае липсата си на финансов ресурс

В Медийна група България Холдинг няма скандал, както и промяна в собствеността. Има съдружници, неуспели да си осигурят необходимото финансиране за заявения от тях дял. Затова трябва да се задоволят с полагащото им се. Това се казва в официална позиция на Огнян Донев и Любомир Павлов, съдружници в Медийна група България Холдинг.Що се отнася до г-н Христо Грозев, можем да заявим само, че той опитва да компенсира липсата на правни и финансови аргументи с опити за манипулация на общественото мнение, заявяват двамата съдружници."Покупката на "Труд" и "24 часа" е финансова сделка, в която ние изпълнихме нашите ангажименти на инвеститори. Чувстваме се заблудени от г-н Христо Грозев, който с медийни изяви необяснимо защо се опитва да оправдае липсата на финансов ресурс", категорични са Донев и Павлов. По-рано днес Огнян Донев коментира пред "Дневник", че намаляването на дела на "БГ Приватинвест" ГмбХ е следствие от по-малкия размер на инвестицията, която австрийското дружество е направило при покупката на вестниците от ВАЦ. "Нашите съдружници размишляваха колко пари да дадат, а делът, който имат, е функция на парите, които са дали", коментира пред "Дневник" Донев.

Ето позицията на Любомир Павлов и Огнян Донев:

ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ НА МЕДИЙНА ГРУПА БЪЛГАРИЯ ХОЛДИНГ

В Медийна група България Холдинг няма скандал, както и промяна в собствеността. Има съдружници, неуспели да си осигурят необходимото финансиране за заявения от тях дял. Затова трябва да се задоволят с полагащото им се.

Променено е съотношението в дяловете на съдружниците според финансовото им участие в сделката съгласно предварителните споразумения, подписани от съдружниците.

Покупката на "Труд" и "24 часа" е финансова сделка, в която ние изпълнихме нашите ангажименти на инвеститори.

Чувстваме се заблудени от г-н Христо Грозев, който с медийни изяви необяснимо защо се опитва да оправдае липсата на финансов ресурс.

Категорично заявяваме, че редакционната свобода в двата най-авторитетни български вестника няма нужда от "ръчна спирачка" , независимо дали я държи "австрийска" или друга ръка. Редакционната свобода освен това е нещо различно от мениджмънта на Медийна група България.

Ние гарантираме, че "Труд" и "24 часа" остават независими и определянето на тяхната редакционна политика е право и задължение на главните редактори и журналистите.

Още веднъж - що се отнася до г-н Христо Грозев, можем да заявим само, че той опитва да компенсира липсата на правни и финансови аргументи с опити за манипулация на общественото мнение.

Огнян Донев и Любомир Павлов, съдружници в Медийна група България Холдинг


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    30 март 2011   22:44      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Обучение & Кариери:
Шафранът – „божественото цвете“ на парфюмерията
На гребена на вълната с REFAN
Лайфспорт магазин организира Благотворителен търг в подкрепа на Футбол клуб
Предизвикателната Ванеса e Мис Монокини
Силвия Юрукова на корицата на BG ФУТБОЛ&LIFE

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS