Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

ЕВРОФУТБОЛ ЩЕ ОТКРИЕ СПОРТНА ПЛОЩАДКА В ЛОВЕЧ

Еврофутбол създаде предпоставки за здравословен и активен живот

ЕВРОФУТБОЛ ЩЕ ОТКРИЕ СПОРТНА ПЛОЩАДКА В ЛОВЕЧ Българският лицензиран букмейкър „Еврофутбол” ще открие спортна площадка в град Ловеч на 21.04.2010 г. Това е петият спортен проект, който е финансиран от букмейкърската къща по кампанията „Избери да спортуваш”, която се осъществява с партньорството на Фондация „Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ).

Обновеният терен представлява многофункционална площадка за практикуване на масов спорт. Тя се намира в центъра на голям жилищен район в града, на ул. „Търговска” № 80. На нея ще могат свободно да се практикуват футбол, волейбол и тенис на маса. А нейното най-голямо преимущество е поставеното осветление, което ще позволи на всички желаещи да спортуват и в късните часове на деня, без значение от сезона.
Официалното откриване ще започне в 17.30 часа. На него ще присъстват кметът на град Ловеч – г-н Минчо Казанджиев. Ще присъстват още председателят на Общинския съвет в града - г-н Милко Недялков, Елица Иванова – връзки с обществеността в „Еврофутбол” и Христина Богданова – директор „Реклама” в „Еврофутбол”.

Проектът на Сдружение Училищно настоятелство „Христо Никифоров” е един от 13-те, които през 2009–та година спечелиха финансиране от „Еврофутбол” по кампанията „Избери да спортуваш”, част от големия социален проект на българския букмейкър „Печелиш и помагаш”.

Ловеч е единственият град в България, който спечели финансиране на два проекта от кампанията на „Еврофутбол”. Посредством втория ще бъде оборудвана залата по фехтовка на улица "3-ти март".
Събитията са част от благотворителната кампания “Избери да спортуваш”, финансирана по социалния проект на „Еврофутбол” “Печелиш и помагаш”, която цели да създаде предпоставки за здравословен и активен живот

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    19 април 2010   15:16      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Спорт & Тото:
ЕВРОФУТБОЛ ОТПИСА ЛИТЕКС И ЦСКА ЗА ЛИГА ЕВРОПА
Уговарянето на мачове признато за престъпление в Наказателния кодекс
ЕВРОФУТБОЛ: ЛИТЕКС И ЛОКОМОТИВ СФ СА ФАВОРИТИ В РЕВАНШИТЕ ИМ В ЕВРОПА
ЕВРОФУТБОЛ :ЛИТЕКС И ЛОКО СОФИЯ ФАВОРИТИ В ПОДГОРИЦА И СКОПИЕ
Бият дузпи срещу мажоретките на Еврофутбол

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS