Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

ЕВРОФУТБОЛ ПУСКА НОВА ПРОГРАМА С ДО 200% БОНУС КЪМ ПЕЧАЛБАТА

ЕВРОФУТБОЛ ПУСКА НОВА ПРОГРАМА С ДО 200% БОНУС КЪМ ПЕЧАЛБАТА Българският лицензиран букмейкър „Еврофутбол“ пуска програма „Бонус листа” от 01.06.2010 г. Тя дава възможност за допълнителна печалба в размер на до 200%.

В „Бонус листа” ще се публикуват 21 от най-интересните срещи от тиража с възможност за предвиждания за краен изход и двоен шанс. Едно от най-големите преимущества на новата програма е, че ако участник заложи и познае минимум три срещи, ще получи допълнителен процент към печалбата си. Колкото е по-голям броят на двубоите, които е играл, толкова се увеличава допълнителния бонус, който ще вземе (виж таблицата по-долу).
Например, ако участник познае осем мача от програма «Бонус листа» и спечели 1 000 лева от коефициенти, към сумата ще добави и 500 лева бонус (1 000 лв. + 50% бонус).

Максималният размер на бонуса е 200%, който се дава при успешна прогноза на всичките 21 срещи. Това е един от най-големите бонуси, предлагани от букмейкърите в момента.
Новата програма «Бонус листа» дава на участниците в тиражите на «Еврофутбол» уникалната възможност да изживеят и Световно първенство по футбол в ЮАР с повишени емоции и с екстра печалба.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    31 май 2010   10:38      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Спорт & Тото:
ЕВРОФУТБОЛ ОТПИСА ЛИТЕКС И ЦСКА ЗА ЛИГА ЕВРОПА
Уговарянето на мачове признато за престъпление в Наказателния кодекс
ЕВРОФУТБОЛ: ЛИТЕКС И ЛОКОМОТИВ СФ СА ФАВОРИТИ В РЕВАНШИТЕ ИМ В ЕВРОПА
ЕВРОФУТБОЛ :ЛИТЕКС И ЛОКО СОФИЯ ФАВОРИТИ В ПОДГОРИЦА И СКОПИЕ
Бият дузпи срещу мажоретките на Еврофутбол

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS