Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

ЕВРОФУТБОЛ ДАВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ НАГРАДИ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ

Всеки четвърти печели

ЕВРОФУТБОЛ ДАВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ НАГРАДИ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ Българският букмейкър „Еврофутбол” дава четвърт милион допълнителни награди за участниците в тиражите на компанията от 31.08.2010 г. За целта всеки, който заложи минимум 4 лева за 4 срещи в една колонка, независимо в коя програма от тиража, може да се включи в „Скреч мания”.

Важно условие е при избор на залог със система тя да отговаря на изискването за минимум 4 лева залог и 4 мача в една колонка (например система “4 от 6” или “3 от 5” + 1 твърд знак” и т.н.). Колкото повече такива залога осъществи един участник, толкова повече възможности има да си тръгне с допълнителна награда.

Срещу всеки талон, който отговаря на условията за участие, ще се получава скреч карта от букмейкъра в пункта. Произведени са 1 000 000 броя, като всяка четвърта печели една от 125 000 предметни или близо 100 000 парични награди. След като изтрие полето обозначено с надпис „Изтрий тук”, играчът ще разбере дали печели и какво.
Четвърт милион награди очакват участниците в тиражите на „Еврофутбол”. Паричните са на стойност от 40 лева, 20 лева, 8 лева, 4 лева и 2 лева. Предметните са фенски свирки, химикалки, запалки и презервативи. Всички допълнителни награди ще се взимат веднага в букмейкърските пунктове.

Крайният срок за раздаване на допълнителните награди от “Скреч мания” е до изчерпване на количеството скреч карти в съответния букмейкърски пункт, но не по-късно от 30.09.2010 г.


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    30 август 2010   15:25      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Спорт & Тото:
ЕВРОФУТБОЛ ОТПИСА ЛИТЕКС И ЦСКА ЗА ЛИГА ЕВРОПА
Уговарянето на мачове признато за престъпление в Наказателния кодекс
ЕВРОФУТБОЛ: ЛИТЕКС И ЛОКОМОТИВ СФ СА ФАВОРИТИ В РЕВАНШИТЕ ИМ В ЕВРОПА
ЕВРОФУТБОЛ :ЛИТЕКС И ЛОКО СОФИЯ ФАВОРИТИ В ПОДГОРИЦА И СКОПИЕ
Бият дузпи срещу мажоретките на Еврофутбол

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS