Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ ОТ Г-Н ИВАЙЛО ДРАЖЕВ

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, По повод предварително планувана и отложена за понеделник – 12.01.2009 година пресконференция, на която ще предоставим пълна информация за клубовете – членове на БФС, финансовите и административни нарушения на устава на БФС и актуализираме информацията относно нашата инициатива “за чист и честен футбол”, особено по отношение на кандидатурата ни за президент на БФС съм длъжен да Ви уведомя, че отлагането е поради инцидентно пътуване в чужбина на единия от участниците в пресконференцията, без който не би било коректно да изнесем официалната ни информация за Конгреса на БФС.
След като на 05.01.2009 година нашият приятел и колега – Васил Божков ни се извини и учтиво помоли да проявим разбиране по повод неговата разколебаност, самите ние решихме да подготвим и издигнем нова кандидатура, планирайки това да стане далеч преди изтичане на крайния срок – 15.01.2009 година. По никакъв начин, още преди един месец не сме подвели колегите ни от всички, над 200 клуба, които единодушно подкрепиха кандидатурата на Васил Божков. Самата кандидатура е издигната и предложена на обществено обсъждане след изрично !!! съгласие от страна на В.Божков. Още на първата ни проява, преди 45 дни допуснахме и възможност за друга алтернативна кандидатура. Това обаче няма да бъде нито Васил Иванов – бивш министър и настоящ депутат, нито някой друг дубльор на Б.Михайлов, който е издигнат от същия кръг провалени управници, начело с И.Вуцов. Нямаме нужда от допълнителни приватизатори и консуматори в българския футбол. Достатъчни са изключително съмнителните сделки и финансови щети, свързани с министерство на спорта за обектите: “Белмекен”, зала “Универсиада”, Национален стадион “Васил Левски”, Ледена пързалка “Юнак” и безброй други бели, които бяха сътворени дори във федерацията по бокс и федерацията по вдигане на тежести. В рамките на началото на другата седмица ще ви уведомим за крайните ни намерения, свързани с предстоящия Конгрес на БФС на нарочна пресконференция, която ще се състои в понеделник – 12.01.2009 година от 13:00 часа ва Пресклуб “България”.
За инициативата “за чист и честен футбол”:
Ивайло Дражев

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    09 януари 2009   11:09

      • В момента няма публикувани мнения!


Още за BG футбол & Новини:
Георги Хашев разтрогна с Царско село!
Скандално:Синдикът на ЦСКА зщитава интресите на хазартна фирма
Сбогом шампионе.Карушков остава завинаги в клубната история na Ботев
На пет часа от...уволнението...
Паметно 2:2 изхвърли Лудогорец от Шампионска лига

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS