Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Тити:Само обединение ще възроди Левски

Тити:Само обединение ще възроди Левски Старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов изказа болката си в Спортно Шоу Гонг от моментната ситуация в Левски, като сподели и своя план за вдигане на „синия” клуб. Според емоционалния треньор, за да може шампионите да излязат от дупката, в която се намират, трябва да се случи обединение на „пет колони” – синята публика, Тодор Батков, Георги Иванов – Гонзо, Наско Сираков и Станимир Стоилов.


Ето какво сподели в Спортно Шоу Гонг Тити Папазов за ситуацията и бъдещето на Левски:


Първо, нека да си пожелаем да сме живи и здрави. Защото това, което се случи със сина на господин Гуневски, трябва много да ни плаши.


Иначе, темата за Левски, няма как – боли. В същото време обаче, вечерта на мача с Лацио преживях много противоречиви чувства. Великото бе, че цялата публика пееше и подкрепяше Левски, въпреки че цял мач те бият. Това може само синята публика да го направи. Болеше ме обаче, като чувах че Батков е курва. Боли ме като си представя, че той трябва да обяснява на децата си такива обидни думи …


И аз съм готов да бъда критичен. Но знам, че Батков е дал хикс пари за този отбор и всичко пада на негов гръб. Само той знае сладките мигове на Шампионската лига, а сега и сам бере мъката. Все пак, не искам да бъда разбран погрешно от феновете на Левски. И аз мисля, че Батков носи вина.


Когато стигнем дъното, само обединение и позитивизъм може да ни извади. Левски има фундамент. Това е великата публика на отбора, тя е незаменима. Това е първата и основна колона на този клуб. Същото се отнася и за ЦСКА. Тези два тима трябва да са здрави.


Хората реагират първосигнално срещу Батков. Той олицетворява обединението на негативизма в момента. Обединението на позитивизма пък е Гонзо. А той е коректен към всички – към Достанич, към отбора, към феновете и към Батков. Гонзо може да получи сериозен кредит. Той е втората колона, до тази на публиката.


Следващата колона – на Тодор Батков, с всичките му грешки. Работата му се свежда до там, да бъде номер едно в своята област, да бъде добър бизнесмен, да изкарва пари за семейството си. Той със сигурност лимитира лукса на своето семейство заради Левски, Убеден съм, че Батков се е чудил дали да се закачи на този кораб, но тогава не е знаел, че ще трябва да даде сумата хикс. Левски е болест, в добрия смисъл на думата, като се качиш на този кораб, не ти се слиза.


Когато става дума за колони, трябва да има една колона в средата и четири колони отстрани.


В средата е публиката, която да обедини другите колони. Гонзо трябва да е една от другите четири колони, той доказа това с работата си през последните два месеца. Невъзможно е без Батков, той също е колона. Тези три елемента вече са налице.


За да не се люлее сградата, трябват още две колони. Наско Сираков, според мен, трябва да е четвъртата колона. Той е доказал, че има харизмата и качествата да помогне на Левски.


След това трябва да се обърнем към този, който е донесъл най-много на Левски. Той сега ще е много по-мотивиран – Мъри Стоилов.


Синята публика трябва да си отговори на следния въпрос - дали с тези четирима велики за Левски мъже, плюсовете не са много повече, отколкото минусите. Само в България могат да пеят днес, че те обичат, а утре, че си педераст. Спортът е само за публиката. Четиримата имат его, но трябва да разберат, че има нещо по-голямо от тях, те трябва да разберат, че в името на Левски трябва да направят компромис. Те са задължени пред синята публика да се съберат и да си стиснат ръцете.


Камъкът на съвремието – Гонзо има уникален потенциал. Той е доказал през годините какво е Левски за него. Наско един път отиде в Славия. Гонзо е напускал само посока чужбина. Той остана верен на Левски завинаги. Трябва да се намери идеалната ос. Авторитетът на Наско, харизмата му, но Гонзо трябва да е директор, той доказа в тези три месеца, че го заслужава. Сираков има опит, той е гърмян заек. На Гонзо това ще му дойде с времето. Убеден съм, че Сираков след жена си и семейството си, няма нещо, което да обича повече от Левски, Наско трябва да направи компромис и да не е директор. Гонзо трябва да приеме, че му е нужен ментор. Гонзо трябва да приеме да получава съвети и критика, без да мрази ментора си. Гонзо може да приеме коректив.


Трудно може такива велики четири фигури, когато всичко е розово, да са заедно, тъй като всеки ще дърпа чергата към себе си. Но сега е дъното и трябва да се разберат.


Мъри не е щастлив в момента, той иска ежедневната работа. Тя му липсва, защото той е истински професионалист. На Батков му идват повече сълзите в очите на децата му и липсата от радост от успехите с Левски. Гонзо търси верния път. Той постъпва изключително коректно след като не вика никой в момента на пангара. А за Наско – сърцето му е най-синьо от сините.


Ето ги четирите души, които затворени всеки в себе си – губят. Те трябва да се съберат и да си стиснат ръцете. За тях има два общи знаменатела – футбол и Левски.

by gong.bg
SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     20 октомври 2009   18:50      • В момента няма публикувани мнения!


Още за BG футбол & Новини:
Георги Хашев разтрогна с Царско село!
Скандално:Синдикът на ЦСКА зщитава интресите на хазартна фирма
Сбогом шампионе.Карушков остава завинаги в клубната история na Ботев
На пет часа от...уволнението...
Паметно 2:2 изхвърли Лудогорец от Шампионска лига

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS