Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

След мутризация и петица на Тича.

М. МАРИНОВ душил и прегръщал Иванович !

След мутризация и петица на Тича. Ето разказа на Иванович пред "Канл 3" преди минути:
След полувремето тръгнахме целият отбор да се прибираме и някой ме прегърна в тунела. Опитах се да му махна ръката, а той каза: "Успокой се момче". Като стигнахме до най-тясната част на тунела този човек ме стисна здраво. Вдигна ме от земята, не можех да дишам. Накрая ми блъсна главата в стената с две ръце. Всичко това стана пред погледа на един полицай и всички мои съотборници. Попитах полицая - ти какво гледаш, а той не каза нищо.Човекът, който ме душеше бе със синя шуба с емблема на "Черно море". Сега отивам да си вадя медицинско", каза Иванович.
Докторът на "Спартак" - Калинов потвърди, че по гушата на Иванович има зачервяване, което показва че е стискан здраво.
Изп. директор на "Спартак" Живко Великов сподели, че знае кой е човекът, който е скочил на Иванович."Не е фен. От ръководството на "Черно море" е. Нека изкарат записа на камерите 3 минути след края на първото полувреме. На почивката момчетата отказаха да излязат за втората част. Убедих ги, че ще ни накажат", каза Великов.

"През втората част отборът бе неузнаваем. Не можах да го позная. Незнам дали червения картон който показаха на Иванович е следствие от инцидента с него. Факт е, че момчетата бяха уплашени. Не бяха на себе си. Много превъзбудени от всичко което се случи в тунела", обясни на пресконференцията треньора Илко Станчев.
Ръководството на "соколите" е подало жалба за инцидента.

След мача делегатът Емил Табаков и началникът на охранителната полиция Пламен Парушев изгледаха записите от всички камери, но не откриха вдигане във въздуха на Иванович и удар на главата му в стената, както твърди футболиста.
"Имало е спречкване и толкова", каза съдийският наблюдател Недялко Недялков.

Полицаят който е бил най-близо видял двама облечени в синьо, като единия е прегърнал другия. Помислил, че са от един отбор."След като не се е намесил", значи няма инцидент каза Пламен Парушев.

"Съдийската комисия няма отношение към случая. След мача отидох и поздравих съдиите. Изобщо не стана на въпрос, че има какъвто и да е инцидент. Разбрах за него след като напуснах стадиона. По наредба записите се пазят и се предоставят на Дисциплинарната комисия, заинтересования клуб или прокуратурата, ако бъдат поискани", обясни шефът на съдиите Димитър Момиров.

"От терена до съблекалните има 7-8 камери. Една от тях хваща тясната част на тунела. Стеснението е не повече от 3 метра. Всеки метър е под контрола на камерите", сподели пресаташето Красимир Николов.

МАРИН МАРИНОВ бил човекът на Иванович!

След като в "Черно море" цял ден се правиха на интересни и не излязоха с официална позиция по скандала с Иванович, дойде време на спекулациите. Марин Маринов - изп. директор на "Черно море" бил човекът на Иванович. Името тръгна от
телевизия "Ринг", които излъчиха директно мача. На запис направен от "Ринг" се вижда как Марин Маринов влиза в тунела заедно с играчите на "Спартак".
Делегатът на мача Емил Табаков от Бургас потвърди, че Марин Маринов е влязал в тунела. Табаков обаче не може да каже, че точно той е прегърнал Иванович и го е душил.Марин Маринов веднага влезе в обръщение в ефира на "Канал 3"! Това предизвика фена на "Черно море" - Йордан Манолов да звънне на Сашо Диков и да му обясни, че Марин Маринов не може да е направил подобно нещо. Този човек е толкова кротък, че няма как да извърши насилие", сподели фенът.
Хак им е на "Черно море"! Великите разбирачи на футбола! Излезте и кажете поне: Имаше инцидент, нямаше инцидент. Очаквайте официална декларация! Нещо такова! Нищо подобно. Хванали са нашите Господ за шлифера и се радват като малки деца на 5:0!

www.varna-sport.comSEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     16 ноември 2008   00:23


      • В момента няма публикувани мнения!


Още за BG футбол & Новини:
Георги Хашев разтрогна с Царско село!
Скандално:Синдикът на ЦСКА зщитава интресите на хазартна фирма
Сбогом шампионе.Карушков остава завинаги в клубната история na Ботев
На пет часа от...уволнението...
Паметно 2:2 изхвърли Лудогорец от Шампионска лига

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS