Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Градев:Не е луд Христолов,а този който му дава сладката баница Ботев.

Градев:Не е луд Христолов,а този който му дава сладката баница Ботев. Христо Андреев стопира преминаването на Й.Минев в Цска.
Броени минути след гостуването на Георги Градев в студиото на Ринг ТВ,и застъпената от него теза за невинност на името на разрухата в Ботев Д.Христолов пред нас от www.lifesport.bg Градев опита да защити тезата си на следните ни въпроси,които бяха провокирани от следните негови отговори:
1).Новите собственици трябваше да продължат да наливат пари в Ботев въпреки,че все още няма нотариално окончателно финализиране сделка по продажбата на Ботев.
2).Ако блокиращата квота е вписана в предварителният договор,то тогава новите собственици трябва да приключат сделката.
3).Трансферните права върху футболистите си остават в актива на Христолов.

Ето и какво отговори той на следните наши въпроси в близки до съдържаниеето на неговите отговори:
Господин Грдев,ако приемем,че вие закупите апартамент и сте оставили по-голям по размер капаро преди да е настъпило нотариално прехвърляне на собствеността на имота и преди да ви е предадено владението на имота бихте ли заплатили още неочаквани разходи по подръжката и ремоната на имота.
-Когато говорим за Живи ,а не материални активи ДА.Според мен новите собственици трябваше да отпуснат още един кредит на Ботев,както сториха преди това.
- Господин Грдев,ако приемем,че вие вече сте закупили апартамент и блокиращата квота от 10%,която си гласува Христолов на общото събрание образно я заместим и приемем,че Христолов в един имот си е запазил право на ползване но е и известен с това че само го руши,оставя нарастващи финснови задължения,а и е нечистоплътен ,то тогава бихте ли закупили този имот(Ботев).
-Не съм виждал с очите си предварителният договор,но ако тази клауза я има като твърди Христолов,то тогава не е луд Христолов а този който му дава сладката баница.
- Господин Грдев,редно ли е,ако новите собственици имат сериозни амбиции за водеща роля в шампионата да се разделят с основни играчи и те да нямат думата за това?
-Христолов твърди,че такава клауза съществува в предварителният договор и трансферните права върху футболистите си остават в актива на Христолов.Явно и цената по продажбата на Ботев е била съобразена с това и не е била реално висока за Христолов.Аз лично знам,че лично Христо Андреев се обадил на Александър Томов и е стопирал сделката за Йордан Минев.
Очаквайте скоро и втората част от скандалните неща които каза Г.Градев пред www.lifesport.bg

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    22 декември 2008   20:10      • В момента няма публикувани мнения!


Още за BG футбол & Новини:
Георги Хашев разтрогна с Царско село!
Скандално:Синдикът на ЦСКА зщитава интресите на хазартна фирма
Сбогом шампионе.Карушков остава завинаги в клубната история na Ботев
На пет часа от...уволнението...
Паметно 2:2 изхвърли Лудогорец от Шампионска лига

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS